Українська радіостанція випустила ремікс на пісню “Пливе кача” – мережа обурена

Популярна українська радіостанція Kiss Fm опублікувала ремікс на жалобну пісню, присвячену Небесній сотні, “Пливе кача”.

На це звернули увагу користувачі соцмережі, а згодом про це сама радіостанція повідомила на своїй офіційній сторінці у Facebook.

“Радіостанція Kiss FM вдячна вам за увагу до нашого ефіру та за вашу небайдужість. Як ми побачили, ваша реакція на пісню “Пливе кача” виявилась неоднозначною. Ми вас почули й тому прибрали її з ефіру. Ще раз хочемо наголосити — ми не мали на меті нікого образити. І просимо вибачення у всіх, чиї почуття зачепили. Хоча, як ми вважали, пісня створена в мінорній стилістиці, як і належить у цій ситуації”, – йдеться у повідомленні.

“Ми завжди пам’ятаємо про наших героїв та поважаємо кожного з них та їхніх рідних. Вдячні за вашу реакцію та коментарі”, – додала радіостанція.

У мережі — хвиля гнівних коментарів: “Вам під “Пливе кача” потанцювати захотілось?”, “Ганьба!”, “Моральні виродки”, “Як таке взагалі могло спасти на думку?”, “Це дно”, “Як вам не соромно?”.

“Пливе кача по Тисині…” — українська тужлива народна пісня. Стала відомою після її виконання під час реквієму за загиблими учасниками Революції Гідності.





ІНШІ НОВИНИ