На могилі батька Порошенка з’явився вінок від Зеленського

На могилі батька Петра Порошенка Олексія Івановича Порошенка, якого поховали 19 червня, серед безлічі квітів і вінків з’явився вінок від Президента України.

Про це в Facebook повідомив волонтер і колишній радник президента Порошенко Юрій Бірюков. За його словами, в день похорону, коли на кладовищі всі вже попрощалися з померлим і пішли, на Звіринецьке кладовище приїхала машина, і двоє людей принесли до могили вінок «від Зеленського».

Коментаторів в мережі обурило те, що Зеленський не зробив цього публічно (адже померлий не тільки батько його політичного опонента, а й Герой України), а також те, що глава держави особисто не висловив співчуття Петру Порошенко (хоча, можливо, цей факт просто не набув розголосу).

Хтось звернув увагу на те, що вінок був не від самого Зеленського, а від Офісу Президента.

Нагадаємо, батько п’ятого президента України Петра Порошенка Олексій Іванович Порошенко помер 16 червня. Похорон спочатку був призначений на 18 червня, але в зв’язку з тим, що Петро Порошенко в цей день повинен був бути присутнім на засіданні суду, панахиду та поховання перенесли на п’ятницю, 19 червня.





ІНШІ НОВИНИ