Нардеп Кучер отримав 1,1 млн гривень дивідендів від офшорної фірми

Народний депутат, член «Української Народної Партії», член комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Микола Кучер у вересні отримав 1,12 млн гривень дивідендів від офшорної фірми Azalea Holdings Ltd. Про це ЗМІ дізналися з декларації депутата на сайті Назка.

В середині вересня поточного року політик отримав черговий транш дивідендів у сумі 1,12 млн гривень від Azalea Holdings Ltd, зареєстрованої на Мальті. Раніше в серпні нардеп отримав 1,6 млн гривень дивідендів.

З 2004 до 2013 року депутат працював в «Миронівському хлібопродукті». На Кучера оформлені дві офшорні фірми – «Тенсі Холдінгз ЛТД» і «Азалея Холдінгс ЛТД». Однак, за його словами, вони не активні, не мають банківського рахунку, а виступають лише власниками акцій «однієї європейської публічної компанії», назву якої він не оголошує.

За 2019 рік нардеп отримав майже 4 млн гривень дивідендів від офшорних компаній «Тенсі Холдінгз ЛТД» і Azalea Holdings Ltd. При цьому готівкою Кучер має 286 тис. доларів, 1,07 млн ​​гривень, у дружини політика – 1,67 млн ​​гривень і 234 тис. доларів.
Також нардеп володіє нерухомістю на понад 300 кв. м, зокрема, квартирою в Алушті, будинком в Київській області, двома квартирами в Києві і однією в Ладижині, паркомісцем, земельними ділянками в Віті-Поштовій площею 4,5 тис. кв. м, двома ділянками в Михайлівці Вінницької області і Рославичах.





ІНШІ НОВИНИ