У Держуправсправами розповіли про договори Венедіктової з оренди держдач

Генеральний прокурор Ірина Венедиктова уклала три договори на користування державним житлом, термін дії останнього з яких завершився 13 вересня. Таку інформацію представив заступник директора комплексу відпочинку Державного управління справами “Пуща-Водиця” Геннадій Єкименко у відповідь на запит “Українських новин”.

“Між комплексом відпочинку “Пуща-Водиця” державного управління справами та Венедиктовою І.В. були складені договори”, – повідомив Єкименко.

Йдеться про три договори, які Венедиктова підписала з директором комплексу Євгеном Єгоровим.

Зокрема, це договір від 19 червня про надання в користування будинку №4 по вул.Вишгородській 150, договір від 8 липня про надання на місяць у користування вже шестикімнатної державної резиденції за іншою адресою – вул. Вишгородська 85 на 675 кв. м. термін дії якого був продовжений 9 серпня, проте завершився 13 вересня, але передбачає право продовження.

У той же час даних про його продовження або підписання нового “Пуща-Водиця” не надала.

При цьому сама Венедиктова 1 жовтня повідомила про свій переїзд, у зв’язку із суспільним резонансом.

Раніше народний депутат України від партії “Опозиційна платформа – За життя” Ренат Кузьмін повідомляв, що працівники Державного бюро розслідувань прийшли з обшуками до директора КП “Пуща-Водиця” Євгена Єгорова.

Обшуки були пов’язані із проживанням генерального прокурора Ірини Венедиктової в державній резиденції в Пущі-Водиці.





ІНШІ НОВИНИ