Путінському пропагандисту Корчевнікову заборонили в’їзд в Україну

У мережі з’явилася фотокопія офіційної заборони на перетин держкордону України для Бориса Корчевнікова.

Російському телепропагандисту, ведучому каналу Росія-1 і гендиректору православного каналу Спас Борису Корчевнікову (а в минулому – акторові і зірці серіалу Кадети) заборонили в’їзд в Україну на трирічний період – через незаконне відвідування захопленого РФ півострова Крим.

Про це повідомляє портал Українська правда з посиланням на коментар Андрія Демченка ‒ спікера Державної прикордонної служби. “Цьому громадянину Росії [Борису Корчевникову ‒ Главред] заборонено в’їзд в Україну терміном на 3 роки”, ‒ сказав чиновник.

За словами Демченка, на момент перетину Корчевніковим кордону України доручень правоохоронним органам про заборону йому в’їзду в Україну або інформації про відвідування захопленого півострова Держприкордонслужбі не надходило.

Також спікер відомства заявив – завдяки інформації в ЗМІ прикордонники провели додаткову необхідну перевірку з приводу порушення пропагандистом українського законодавства. За її результатами Корчевнікову і було винесено заборону на в’їзд в Україну строком на три роки.

З таким штампом в документах росіянин і покинув території України рейсом “Київ-Стамбул”.

Борис Корчевніков – що було раніше:

Російський телепропагандист 20 жовтня опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, на якому позував на тлі знака на В’їзді до Києва.

Ще одне фото він опублікував з видом нічної Одеси з висоти пташиного польоту.

Пізніше український активіст Сергій Стерненко повідомив, що Корчевніков літає Україною на вертольоті, який належить політику Віктору Медведчуку (куму президента РФ Володимира Путіна).

Більш того, Корчевніков нібито прибув в Україну на запрошення дружини Медведчука Оксани Марченко.





ІНШІ НОВИНИ