Що робити українцям, яких не пускають у Білорусь на лікування у зв’язку з обмеженням в’їзду

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба ініціював вирішення питання з виїздом українців у Білорусь, яка обмежила в’їзд для українців, на лікування.
Про це він написав у мікроблозі Twitter, передають Українські Новини.

“Я вже доручив нашому посольству в Білорусі з’ясувати всі обставини ситуації і максимально сприяти її вирішенню. У разі виникнення проблем з в’їздом для лікування, звертайтеся до українського посольства. Ми докладемо всіх зусиль, щоб вирішити проблему”, — написав він.

Раніше низка іноземних ЗМІ опублікували інформацію, що білоруські прикордонники не пропускають на територію Білорусі громадян України, які готуються до вже оплаченої трансплантації в Мінську та Бресті.

Нагадаємо, 9 серпня в Білорусі пройшли вибори Президента, на яких, за даними Центральної виборчої комісії, явка становила 84%, а з результатом понад 80% голосів переміг чинний глава держави Лукашенко, який очолює країну з 1994 року.

Зеленський скасував запланований на початок жовтня візит до Білорусі для участі з оголошеним Центральною виборчою комісією Білорусі Президентом Олександром Лукашенком в форумі регіонів, пояснюючи це неприйняттям білоруським суспільством результатів виборів Президента.





ІНШІ НОВИНИ