Наближається потепління: цього тижня Україну заллє дощами, температура підвищиться до +12°

Цього тижня в Україні почнеться поступове потепління, і до неділі абсолютно у всіх областях вдень очікується плюсова температура. У четвер почнеться мокрий сніг і до кінця тижня Україну заллє дощами. Температурний максимум цього тижня буде в Криму – тут температура досягне позначки в +12°.

Так, у понеділок, 7 грудня, в Україні очікується сонячна морозна погода. У більшості областей вигляне сонце, сніг очікується тільки на Одещині.

У вівторок температура продовжить падати. Найхолодніше буде на Київщині – вдень очікується до -4°. Без опадів. Сонце продовжить періодично визирати з-за хмар.

У середу в Україні трохи потеплішає. Температурний максимум буде досягнутий в Криму, там температура підніметься до +10°. У західних і південних областях температура також піде у плюсові значення.

У четвер Україну накриє дощами та мокрим снігом, на Одещині та Тернопільщині очікуються зливи. Сухо буде тільки на сході нашої країни. Потепління продовжиться: незначний денний “мінус” збережеться тільки в північних регіонах.

У п’ятницю дощі почнуть відступати і залишаться тільки в західній частині України, а також на Чернігівщині та Одещині. У Хмельницькій області потеплішає до +7°.

У суботу Україну затягне хмарами і практично у всіх містах пройдуть дощі зі снігом. Пощастить тільки південно-східному регіону – там без опадів і час від часу буде показуватися сонце.

У неділю хмарно і дощитиме по всій країні. Середня температура по Україні становитиме +5°.

 





ІНШІ НОВИНИ