Новорічна пошта: коли варто надсилати подарунки, аби доставили вчасно

У період зимових свят логісти радять завчасно відправляти подарунки, адже обсяги поштових переказів стрімко зростають.

Святкові клопоти вже захопили українців, а обставини пандемії збільшили обсяги відправлених поштою подарунків на 30-40%. Логістичні підприємства готуються до свята, та роблять все можливе, аби адресати отримали посилки вчасно.

Немає різниці, які подарунки відправляються поштою – великі чи малі. Важливим є лише час на їхню доставку. У відділеннях уточнюють: зроблять все можливе, щоб адресати отримали подарунки вчасно.

Доставка і відділення державної пошти працюватимуть до вечора 31 грудня:

“Новий рік – це “найбільш поштове” свято, 40% від річного навантаження. Ми додатково наймаємо кур’єрів, сортувальників і автівки. Це для того, аби за будь-яких обставин все доставити”, – каже генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський.

У середньому, шлях посилки по країні займає декілька днів. Але в новорічно-різдвяний період варто мати запас ще у добу або дві. Графік поїздок у посилок буде жвавий: відділення, авто і сортувальні центри із кілометрами транспортерів.

На сортувальній лінії приватного поштового підприємства запевняють, що працюватимуть як у переддень Нового року так і від його настання:

“Перед новорічними святами у нас збільшуються оберти на 30%. Потужності терміналу та компанії готові до обробки вантажів”, – каже регіональний директор Денис Авраменко.

Тож локдаун на роботу логістичних організацій не впливатиме. Для кур’єрської та адресної доставки компанії збільшили кількість персоналу.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ