Львівська міськрада оприлюднила відео з картою України без Криму

На офіційному Youtube-каналі Львівської міської ради були оприлюднені чотири відеозаписи з картою України без Криму. Відео видалили й переробили з виправленою картою. Про це повідомила голова ГО “Батьки в дії” Юлія Гвоздович на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Так, у межах конкурсу “Зробимо Львів кращим” громадські організації подають свої ідеї серед яких обирають найкращий проект, який буде реалізовуватися наступного року.

Один з таких проектів подала громадська організація “Батьки в дії”.

Проте у відеороликах, де дітей навчали, як вони можуть долучитися до управління містом сталася помилка – карту України показали без Криму.

Наразі голова ГО “Батьки в дії” повідомила, що помилку з картою виправили.

“Увечері на каналі нашого проекту в ютубі будуть залиті усі короткі відео з описом. На жаль, виявилась помилка в одній із картинок, використаних у відео. Дякуємо журналістам, які нам на неї вказали. Так буває, коли спішиш з дедлайнами. Всі помиляються. Але наша принципова позиція — ми за єдину незалежну Україну від мису Сарич до Грем’ячу, можливо, з часом навіть аж до Кубані. Наші проекти та послідовні дії цьому доказ”, — написала Гвоздович.





ІНШІ НОВИНИ