Дружина Медведчука повідомила про погрози, після того, як її телефон потрапив на сайт Миротворець

Телеведуча Оксана Марченко, дружина одного з лідерів ОПЗЖ Віктора Медведчука, розповіла, що на її телефон почали надходити дзвінки від невідомих, які її ображають і погрожують. Одне з відео було навіть опубліковано в соцмережі.

Про це пише “Страна”. Видання повідомило, що телефонний номер Оксани Марченко з’явився в загальному доступі на сайті “Миротворець”, куди вносяться, в тому числі особистості пов’язані з сепаратизмом і антиукраїнською діяльністю. Самі творці цього сайту називали його “чистилищем”.

“Друзі, заздалегідь прошу вибачення за всю ненормативну лексику, друге відео без монтажу … Єдине, що можу сказати всім “миротворцям”: не витрачайте свій час, нас цим не зачепити та не залякати! Господь з нами”, – написала Оксана Марченко у своєму Інстаграм, супроводивши пост відео, на якому невідомі в нецензурній формі зверталися до телеведучої.

Марченко також зазначила, що з моменту, як її особисті дані, включаючи номер телефону, опублікували на “миротворців”, вона отримала вже десятки дзвінків з погрозами та матами від невідомих, пише “Країна”.

Нагадаємо, Оксана Марченко, дружина нардепа Віктора Медведчука, виявилася в базі сайту “Миротворець”. Телеведучу звинуватили у фінансуванні терористів і російських окупантів, пише ASPI news.

Раніше Марченко анонсувала релігійний телепроєкт про московської церкви та показала тизер стрічки. На кадрах ролика Марченко на автомобілі під’їжджає до церкви та заходить всередину, щоб поставити свічку. Фоловерів вона розповіла, що програма була знята в жанрі авторського кіно про любов до ближнього і Бога.

ДЖЕРЕЛОASPI




ІНШІ НОВИНИ