У Путіна в Криму виявився ще один “палац”: дача прихована за двома парканами

Президент країни-агресора Російської Федерації Володимир Путін, як виявилося, має розкішну літню дачу в тимчасово окупованому Криму. Володіння глави Кремля знаходяться поруч з селищем Олива і ретельно заховані за двома парканами.

Про це повідомляють “Крим. Реалія”. Повідомляється, що висота одного з парканів становить шість метрів (майже три поверхи звичайної хрущовки). По периметру він забезпечений численними камерами відеоспостереження.

Така обережність не дозволить головному окупанту милуватися красотами Чорного моря, оскільки все красиве залишилося за неприступною огорожею. Відзначається, що Путін займає відразу дві державні дачі. Безпеку президенту РФ забезпечують Росгвардія і Федеральна служба охорони.

Видання також розповіло, що на території путінських дач стоїть вежа-глушилка, яка не дає піднятися дронам. За інформацією ЗМІ, на території дач знаходяться кілька вертолітних майданчиків, SPA-комплекс, критий татамі та споруджуваний Льодовий палац.

Сусіди Путіна також люди “не з простих смертних”. Одним з його сусідів є російський експрем’єр Дмитро Медведєв, другим – глава ФСБ Олександр Бортніков. “Крим. Реалії” нагадують, що російський опозиціонер Олексій Навальний назвав Бортнікова і Путіна замовниками свого отруєння.

Раніше повідомлялося, що через майже сім років після початку окупації Криму і початку санкцій російська влада запропонувала для півострова “особливі правові райони”. Вони повинні стимулювати інвестиції з інших регіонів, захистивши їх від санкцій режимом анонімності.

Також повідомлялося, що Людмила Денісова, уповноважена Верховної Ради з прав людини, прокоментувала ситуацію з дотриманням прав людини в Криму. Кількість політв’язнів збільшилася.





ІНШІ НОВИНИ