Глава Мін’юсту назвав умову запровадження санкцій проти телеканалу «Інтер»

Українська влада не планує запроваджувати санкції проти телеканалу «Інтер», бо не має інформації про те, що його власник підтримує російську агресію проти України або іншу терористичну діяльність.

Про це глава Мін’юсту Денис Малюська сказав під час онлайн-конференції, організованої американським аналітичним центром Atlantic Council, передає Укрінформ. Він відповів на запитання модератора щодо можливих санкцій проти «Інтера», що навіть якщо Сполучені Штати доб’ються екстрадиції власника телехолдингу Inter Media Group Дмитра Фірташа по корупційній справі, в Україні на телеканалі це не відіб’ється.

«Я не очікую цього… Ми не маємо можливостей блокувати або вводити санкції проти телеканалів у випадку звинувачень власника в корупції», – вказав міністр, додавши, що єдина можливість для того, щоби запровадити обмеження відповідно до закону про санкції, це наявний зв’язок із терористичною діяльністю. За словами Малюськи, він особисто не має інформації зі справи Фірташа, що він якимось чином підтримує російську агресію проти України або іншу терористичну діяльність, тому не очікує запровадження санкцій проти «Інтера» «у ближчому майбутньому».

Джерело





ІНШІ НОВИНИ