Нардеп Камельчук влаштував скандал у кулуарах з’їзду “Слуг народу” через неправильний бейджик

Народний депутат Юрій Камельчук влаштував скандал у кулуарах з’їзду партії Слуга народу. Як повідомляє НВ, інцидент стався в той час, як перед партійцями виступав президент України Володимир Зеленський.

Камельчуку не сподобалося, що на його бейджику було написано гість, а не делегат. Нардеп відмовився брати бейджик і намагався пройти без нього в зал, але його зупинила охорона. Після невеликого скандалу Камельчука все ж пропустили в зал.

Пізніше нардеп вибачився за свою поведінку, назвавши подію «хвилею емоцій». Він також опублікував фотографію з бейджиком і написом гість.

«Щодо інциденту з охороною на з‘їзді партії. Повідомляю. Непорозуміння вичерпане. Це був не працівник УДО а з приватної охорони. Сталася технічна помилка, через яку я не отримав правильний бейдж. Жорсткий інструктаж і не знання законів окремим „громадянином України“ привели до конфлікту, який швидко вирішили представники УДО. Прошу вибачення за хвилю емоцій. Дякую за підтримку!», — заявив Камельчук.

У суботу, 13 березня, в Києві проходить з’їзд партії Слуга народу. Перед делегатами виступив президент України Володимир Зеленський.





ІНШІ НОВИНИ