Причина хуліганства під будівлею ОПУ – відсутність авторитету у влади, – журналіст

Розмальовані і розбиті вікна виглядають потворно, але саме так виглядає по-справжньому сама влада, яка уникає відповідальності за вирішення складних державних проблем і женеться за легковажним піаром і оплесками.

Розбиті вікна в будівлі Офісу Президента України замінять, а ось справжня причина хуліганства – відсутність авторитету у влади, так і залишається невирішеною. Про це на своїй сторінці в соцмережі “Фейсбук” написав головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

“Офіс Єрмака зганьбити нескладно. Ніхто не вийде в його підтримку з доброї волі. Офіс не став мобілізуючим центром країни, не створив цінностей, які суспільство захотіло б захищати. Офіс боїться відповідати перед демонстрантами за свої дії і бездіяльність, це центр занесення кеша і хребетного права в декількох кабінетах. Це правда. Але правда і в тому, що будівля на Банковій належить народу України. Це народ буде платити за розбиті вікна і спалені таблички”, – підкреслює Бутусов.

“І тому бити вікна є сенс тільки якщо мета – зайти в будівлю і викинути звідти зрадників і корупціонерів. А бити вікна при відсутності чиновників в будівлі і при відсутності поліції – це хуліганство. Але вікна вставлять і відмиють, а причину хуліганства – відсутність авторитету у влади, судів, відсутність волі що-небудь змінити, не усунуто. І це куди небезпечніше для країни”, – додав він.

Крім цього Бутусов наголошує, що розмальовані і розбиті вікна виглядають потворно, але саме так виглядає по-справжньому сама влада, яка уникає відповідальності за вирішення складних державних проблем і женеться за легковажним піаром і оплесками.





ІНШІ НОВИНИ