Дружина Тищенка обіцяє задекларувати вечірку в локдаун і стверджує, що гуляння були законними

Дружина заступника голови фракції «Слуга народу» Миколи Тищенка Алла Барановська прокоментувала вечірку в столичному готелі Fairmont на тлі загального карантину в Києві.

У сторіз Instagram вона опублікувала два тексти, з яких випливає, що вечірка нібито не порушувала правил карантину, а всі гості перед початком здали тести на коронавірус.

«Мій ДН був закритим, зібралися тільки найближчі, вузьке коло трохи більше 20 людей, проходив у номерах готелю, не в ресторані […]. Кожен запрошений гість здав тест на ковід. Я вам скажу, що у 99% з них антитіла. Щодо законності. Адвокати та юристи давно розклали все по поличках», — заявила вона.

Барановська зазначила, що задекларує витрати на свято, і їй «шкода почуттів українців», яких торкнулася ця історія. «У мене не було наміру викликати подібні емоції, і своє приватне життя я навмисно не висвітлюю», — додала Барановська.

Нагадаємо, у Києві з 20 березня і до 30 квітня діє локдаун. 18 квітня стало відомо, що Микола Тищенко влаштував для дружини гучну вечірку в 5-зірковаму готелі Fairmont на 30 людей, яка закінчилась салютом. «Схеми» показали, що на ній був голова Черкаської ОДА Скічко, дружина якого утримує готель. Поліція після цього відкрила кримінальне провадження, а Тищенко заявив, що «святкування в готельних номерах не заборонені». Міністр охорони здоровʼя Степанов розкритикував Тищенка, а спікер Ради Дмитро Разумков заявив, що йому соромно за однопартійця.





ІНШІ НОВИНИ