Донька судді, що оскандалилася, захищаючи репера Басту, записала нове відео з вибаченнями

Анастасія Тарасюк – студентка юридичного факультету КНУ імені Т.Г. Шевченка і донька судді Печерського райсуду Києва Крістіни Константінової – назвала свій попередній ролик на підтримку приїзду до України російського репера Басти “неправильним висловлюванням”.

Нове відео від дівчини було опубліковане на її сторінці в Instagram.

Дівчина попросила вибачення за свої слова, які викликали обурення в українців.

“Я хочу зробити заяву – попросити вибачення в українських громадян, яких висловлена мною інформація викликала обурення й виправданий гнів. Моя емоційна позиція щодо артиста Басти була викликана тим, що я є поціновувачем його творчості та жодним чином не була поінформована щодо його політичних поглядів”, – сказала вона.

Зазначимо, що у попередньому відео Анастасія стверджувала, що не бачить нічого поганого у гастролях росіянина в окупованому Криму. Крім того, блогерка також зачепила тему окупації Росією півострова, засумнівавшись у приналежності Криму до України.

 

Нагадаємо, 7 травня у мережі з’явився ролик, у якому дівчина образила українців, котрі виступали проти приїзду до України одіозного репера Басти, й висловила тези, котрі підривають територіальну цілісність країни. Згодом стало відомо, що дівчину звуть Анастасія Тарасюк. Її матір Крістіна Константінова працює суддею у Печерському райсуді Києва, а батько – у ДБР.

Також нагадаємо, що 3 травня репера Басту, який неодноразово виступав в окупованому Криму, побачили в одному з ресторанів Києва. Згодом стало відомо про інцидент з репером за участі його охорони, яка напала на активістів, що захотіли нагадати йому про його байдужість до окупації українського Криму.





ІНШІ НОВИНИ