“Моє обличчя є брендом”. Нардеп Тищенко стверджує, що продав усі свої ресторани

Народний депутат України від “Слуги народу”, колишній ресторатор Микола Тищенко заявив, що продав свої ресторани через те, що пішов у політику. Про це він повідомив виданню “Сьогодні” в інтерв’ю, опублікованому 17 травня.

Тему ресторанів порушили після запитання, як нардепу вдається бути “одним із найскандальніших”.

“Мої політичні опоненти й заздрісники роздули скандал про те, що мій ресторан “Велюр” під час карантину працює. Але я із 2018 року готувався до політики і продав свій бізнес. Усі свої ресторани. Там тепер інші власники. Я сьогодні де-факто і де-юре до цих ресторанів не маю ніякого відношення. Інша справа, що моє обличчя є брендом, який пов’язаний із цими підприємствами”, – сказав Тищенко.

За його словами, “за 25 років роботи в ресторанному бізнесі все не підчистити”.

“Я ні через що виправдовуватися не хочу, втомився. Усе це політичне переслідування і війни проти мене інших політиків. Але я все одно не засмучуюся. І кожному з опонентів пропоную надіти кімоно і вийти зі мною на чесний бій. Але поки що ніхто не хоче надягати кімоно. І, до речі, чого вони всі домоглися? Ще більше підняли мені рейтинг”, – пояснив нардеп.

Він підкреслив, що ніколи не був посадовцем, “з бюджету не годувався, у тендерах участі не брав” і платив посадовцям хабарі, “щоб жити і працювати у своїй країні”.





ІНШІ НОВИНИ