Моргенштерна не пустять, Баста може в’їхати: в Мінкульті розповіли про концерти російських артистів в Україні

Міністру культури і інформаційної політики Олександру Ткаченку “закидають” відповідальність за концерт російського репера Басти (Василь Вакуленко). Він повинен відбутися в червні в Києві.

Про це Ткаченко розповів в інтерв’ю програми “Перші особи”.

За його словами, концерт, найімовірніше, відбудеться, оскільки закінчилися терміни заборони. На питання, чи чекає міністерство і на цей раз СБУ, щоб концерт Басти заборонили, він відповів, що відомство керується власними нормативними документами, згідно з якими забороняє в’їзд тим або іншим людям, необов’язково артистам, на територію України.

“СБУ вирішило не пускати Моргенштерна, слава богу. Але якийсь термін закінчився і Баста може сюди заїхати”, – уточнив Ткаченко.

Сам Олександр Ткаченко зазначив, що він не зовсім добре ставиться до російських артистів. Він пояснив – все тому, що вони заважають українським виконавцям розвиватися.

“Велика їх кількість раніше точно не йшла на благо створення українського музичного продукту. Зараз російського контенту стало значно менше”, – резюмував Ткаченко.

Нагадаємо, міністерство культури і інформаційної політики виключило громадянина РФ Василя Вакуленко (Баста) з переліку осіб, які становлять загрозу нацбезпеці України. Виконавець прибув до Києва, через що активісти буквально оголосили «полювання» на репера Басту.





ІНШІ НОВИНИ