Арахамія виграв 300 доларів на перемозі України в 1/8 фіналу Євро

Голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія виграв 300 доларів, вгадавши результат матчу Україна-Швеція в 1/8 фіналу Євро-2020. Про це він розповів у коментарі журналістам, передає УНН.

“Ми були в великій компанії в пабі,.. з депутатів, здається, був я один. Були ставки, я поставив 2:1… (Виграв – ред.) 300 доларів і витратив це на пиво для всіх людей, які були присутні в залі”, – зазначив він.

Арахамія зазначив, що матч між збірними України та Швеції був “дійсно яскравим”.

“Я думаю, що тут теж допоміг флешмоб. Я вже кажу: давайте робити новий флешмоб. Люди суєверні… Можливо, спрацює”, – додав нардеп.

Збірна України перемогла шведську збірну у 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу з рахунком 2:1 та переходить до чвертьфіналу. У чвертьфіналі Україна зустрінеться зі збірною Англії, яка з рахунком 2:0 здолала німців. Матч відбудеться у Римі.

Після перемоги української збірної над шведами, визначилися всі пари 1/4 фіналу Євро-2020.

Автор переможного м’яча за збірну України Артем Довбик побив рекорд, що раніше належав Мішелю Платіні — забитий ним у грі між збірними України та Швеції м’яч став найбільш пізнім за часом переможним голом на чемпіонаті Європи.





ІНШІ НОВИНИ