Синоптики розповіли, коли в Україну повернеться спека

У найближчі дні в Україні збережеться погода з комфортною температурою, а ось з понеділка температура значно підвищиться.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала синоптик Наталія Діденко.

“Погляньте на цю прогностичну температурну карту на завтра, 13 серпня, і поспішайте насолодитися комфортною погодою. Оскільки в п’ятницю повітря буде чудовим, протягом дня + 24 + 29 градусів. Карта”, – написала вона.

За її словами, “така комфортна картинка протримається в нашій українській синоптичній вітальні ще пару днів, а вже з понеділка, з 16 серпня, в Україні почне заходити спека африканського походження. Прийдуть + 30, + 35 градусів”.

Також вона додала, що дощі завтра в більшості областей України малоймовірні через антициклон. Тільки на Сході і південному сході близькість атмосферного фронту може спричинити локальні короткі грозові дощі.

“У Києві п’ятниця буде сонячною сухою і теплою. Вдень стовпчики термометрів будуть бігати, як діти, біля позначок +26, +27 градусів. На Маковея і в найближчу неділю обіцяють таку ж прекрасну погоду, сонячну і нежарку. Тому перед прийдешньої спекою побудьте більше на повітрі”, – додала синоптик.





ІНШІ НОВИНИ