Похолодання і дощі на День незалежності: прогноз погоди в Україні на довгі вихідні

Українців на цьому тижні чекають довгі вихідні, які триватимуть з 21 по 24 серпня. Погода в ці дні буде прохолодною, а в День незалежності на половині території країни пройдуть дощі.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

21 серпня

У суботу температура повітря вдень по всій території країни буде приблизно однаковою і буде коливатися між відмітками + 25-27 градусів. Вночі буде опускатися до + 11-13 градусів у західних областях і до + 15-17 градусів в східних. Крім того, на заході очікуються грозові дощі. Також вони поширяться на території східних областей і Криму.

22 серпня

У неділю опади підуть з території країни. У всіх регіонах буде хмарно з проясненнями. Температура повітря коливатиметься на рівні + 25-27 градусів. Вночі буде опускатися до + 13-15 градусів.

23 серпня

У понеділок, коли відзначатимуть День прапора, на всій території країни опадів також не очікується. Однак температура в більшості регіонів опуститься до + 21-24 градусів вдень. Найтепліше буде в східних областях, де стовпчики термометрів сягатимуть + 25-27 градусів. Вночі найхолодніше буде у Львівській області, де прогнозують +10 градусів.

24 серпня

У День незалежності в Україну повернуться дощі. Зливи накриють західні регіони, а також Житомирську та Вінницьку області. Крім того, як і в попередній день, буде прохолодно. По всій країні прогнозують + 21-23 градуси, тільки на сході і півдні + 25-27. Вночі температура повітря значно знизиться в західних областях. У Волинській повинні зафіксувати +9 градусів тепла.





ІНШІ НОВИНИ