“Ви ще не виросли мене ставити в позицію”: Євген Мураєв та Ірина Верещук посварилися в прямому ефірі

Перепалку в прямому ефірі програми “Народ проти” на телеканалі “Україна 24” влаштували народні депутати Ірина Верещук і Євген Мураєв. Це сталося під час обговорення евакуації українців з Афганістану.

Євген Мураєв: Окрім 7 українців у літаку, який прилетів до України з Кабула, були американці. І в першу чергу наша влада чомусь вирішила рятувати їх. Щоб догодити кому? Це напередодні візиту Зеленського до США? Там зараз понад 2 тис. українців, 120 виявили бажання евакуюватися, але пріоритет був відданий іншим. Чи гідна поваги наша влада?..

Ірина Верещук: Я сподіваюсь, тут буде посилання на джерело, коли ми говоримо про американців на борту з українцями. Дайте джерело, я вас прошу…

Євген Мураєв: У мене інформація від “слуг народу”, прізвища називати не буду, але наш спір з Верещук легко вирішити. Вона мене звинуватила у брехні. Завтра вона може депутатським запитом звернутися до МНС, Міноборони, СБУ і запросити прізвища тих, хто прилетів бортом, який привіз іноземців у нашу країну замість громадян України. Я вибачусь, а якщо ні, ви публічно вибачитесь.

Ірина Верещук: Те, що Мураєв зараз намагається донести, є вкрай маніпулятивною інформацією, вона не відповідає дійсності …





ІНШІ НОВИНИ