“Кримську платформу” організував ФОП з Києва за 6,8 млн грн: список витрат

“Кримську платформу” організував ФОП з Києва. За даними тендеру, для цього йому виділили майже 6,8 млн гривень з бюджету.

Про це можна дізнатися на сайті держзакупівель Prozorro.

Так, організацією великого саміту “Кримська платформа” займався фізична особа-підприємець Ігор Малахов. Про це сказано в документації тендеру під назвою “Послуги з розроблення та реалізації креативної комунікаційної кампанії та концепції заходу на тему “Установчий Саміт Кримської платформи”.

Згідно з кошторисом витрат, найбільше грошей піде на “Розробку проекту декорування” – 312 тисяч грн, “Створення інтерактивних цифрових фотозон” – 615 тисяч грн, “Інтерактивний портал “Листи в Крим” – 453 тисячі грн, “Мультимедійна галерея “Символи Криму” – 951 тисяча грн, “Мультимедійний куб “Наше серце з Кримом” за 849 тисяч грн та” Музичний анімаційний кліп “Крим” – 450 тисяч грн.

Також серед витрат низка роликів “Крим-минуле”, “Крим-сьогодення”, “Крим-майбутнє” та “Діти Криму”, кожен з яких коштує від 20 до 30 тисяч гривень. А от ролик на відкриття заходу обійдеться у майже 290 тисяч гривень.

З документації також бачимо, що на саміті буде організована VR-зона за 54390 грн. Ну а сам сценарій заходу коштував державному бюджету 25000 грн.

У підсумку сума досягла 6 796 377 грн. Замовник – Державна театрально-видовищна агенція.





ІНШІ НОВИНИ