“Слуга народу” хоче відсторонити Тищенка та Лероса від засідань ВР через бійку

Фракція “Слуга народу” у Верховній Раді має намір ініціювати тимчасове відсторонення депутатів Миколи Тищенка (“Слуга народу”) і Гео Лероса (позафракційний) від участі в засіданнях Ради через бійку.

Про це голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив з трибуни парламенту після бійки депутатів, передають Українські Новини.

“Колеги, я з приводу того, що трапилося щойно в парламенті. Мені здається, це неприйнятна поведінка. Як доповідач, який доповідав не на тему взагалі, я попрошу, щоб голова Верховної Ради наступного разу відключав мікрофон, коли хтось не на тему, це стосується будь-якої партії, фракції … по-друге, так і наш колега, Микола Миколайович … тому б будемо звертатися як фракція “Слуга народу” до керівництва Верховної Ради з проханням відсторонити тимчасово обох від парламентських засідань”, – сказав він.

При цьому голова парламенту Дмитро Разумков підкреслив, що тимчасово відсторонити депутатів від участі в засіданнях може Рада своїм голосуванням після рішення регламентного комітету.

В четвер між депутатами Тищенком (“Слуга народу”) і Леросом сталася бійка під час виступу останнього.

Раніше, 29 червня, в їдальні ВР побилися депутати від фракції “Слуга народу” Микола Тищенко та Олександр Куницький.

17 червня між депутатами Миколою Тищенком (“Слуга народу”) і Іллею Ківою (ОПЗЖ) сталася бійка через слова про необхідність розстрілу депутатів.





ІНШІ НОВИНИ