Головою Центрального Будинку офіцерів ЗСУ призначили екс-регіонала, який відсидів за хабар

Спійманого на хабарі в 2012-му екс-регіонала Ігоря Осипенка нібито призначили керівником Центрального Будинку офіцерів Збройних сил України (вул.Грушевського, Київ). Чоловік отримав обвинувальний вирок у справі про корупцію, але з 9 років відсидів у колонії лише рік і був випущений “за станом здоров’я”.

Про нове призначення колишнього члена “Партії регіонів” у четвер, 23 вересня, повідомив на сторінці у Facebook волонтер Роман Синіцин. Він підкреслив: Саме в Будинку офіцерів проходять церемонії прощання із загиблими військовими ЗСУ, там розташований музей і т. д.

Синіцин звернувся до глави Міноборони Андрія Тарана. “У вас кращої кандидатури на цю посаду не знайшлося?.. Треба колишнього корупціонера тільки тому, що він на акордеоні грати вміє?”- обурився волонтер.

Він нагадав: хабарництво Осипенка спливло, коли той перебував на посаді начальника управління культури і туризму Київської обласної ради.

Слідство встановило, що чиновник тоді взяв 240 тис.доларів за сприяння в оформленні “земельних” документів.

Додамо, що після судового вироку і виходу з колонії Осипенко кілька років на високих посадах не перебував і навіть влаштовував гастролі зі своїм акордеоном. Влітку 2019 року екс-регіонал знайшов роботу в Київській обласній раді.

Спершу він перебував на посаді помічника голови Ради патронатної служби. Потім чоловіка призначили заступником начальника управління з питань комунальної власності та ЖКГ виконавчого апарату Київської облради.





ІНШІ НОВИНИ