Блогерка зі Львова, яка обматюкала ветеранів АТО, вибачилася та видалила свій аккаунт

Блогерка зі Львова під ніком Khristina505 вибачилася за свої слова про Крим і українську армію, сказані напередодні у прямому етері у мережі Instagram, після того, як її підписники стали докоряти дівчині у непатріотизмі.

В одній з трансляцій дівчина заявила, що з юридичної точки зору Крим належить Росії. У наступному етері львів’янка російською мовою розкритикувала українських солдатів і офіцерів, які брали участь у війні на Донбасі.

“Чому я не люблю АТОвців? Найбільше дратує, коли він заходить в маршрутку і каже, що він АТОвець. І що, б**ть? П****й працювати. А бабулечка з пенсією повинна дати за проїзд. Ось таких людей ненавиджу”, – заявляла блогерка.

Фоловерів і їх знайомих розлютили такі заяви, і блогерці довелося видалити сторінки у соцмережах, окрім профілю в Тiktok, де пізніше вона опублікувала вибачення.

“Питання в трансляції були провокаційні. Я каюсь за те, що говорила! Спасибі людям, які захищають нашу Україну від російської агресії”, – написала вона.

У ролику з вибаченнями Khristina505 позує під українську музику. На відео присутній український прапор і напис: “Крим – це Україна”.





ІНШІ НОВИНИ