Київській судді Колегаєвій винесли вирок за ДТП

Суд прийняв рішення стягнути з порушниці штраф

У понеділок, 4 жовтня Оболонський районний суд визнав винною в порушенні правил дорожнього руху суддю Деснянського районного суду Світлану Колегаєву. Внаслідок правопорушення, сталася ДТП.

Що сталося

21 липня 2021 року суддя Світлана Колегаєва потрапила в дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Прирічна,27. Жінка на машині вилетіла на тротуар, мало не збила людей. При цьому вона дивом не приземлилася у воду.

Тест на наявність алкоголю в крові

Нагадаємо, що тоді поліція запропонувала судді пройти тест на наявність алкоголю в крові, проте винуватиця ДТП категорично відмовилася. Свою відмову вона аргументувала тим, що хоче пройти огляд у лікаря-нарколога.

Засідання суду

На засіданні суду винуватиці ДТП не було, була присутня лише її адвокат. Вона просила призначити судово-технічну експертизу і поставити на розгляд питання про несправність авто її підопічної. Також вона просила записи з бодікамер поліцейських, які прибули на місце події. Суд відмовив в експертизі та наданні записів з відеокамер.

Вирок

Суд визнав винною суддю Світлану Колегаєву і призначив їй штраф у розмірі 850 гривень. Адвокат судді заявила, що оскаржуватиме рішення суду.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ