“Конфлікт на Донбасі”: радницю Зеленського “захейтили” через допис на фейсбуці

Радниця президента України та представниця ТКГ з мирного урегулювання ситуації на сході України Вікторія Страхова назвала військові дії на Донбасі “конфліктом”. Користувачів фейсбуку обурило таке формулювання.

На своїй Facebook-сторінці Страхова написала, що намагається вивчати ісламську культуру і релігію, оскільки представників різних конфесій залучають до врегулювання “конфлікту на Донбасі”. Користувачі соцмережі гостро відреагували на вживану термінологію, зауваживши, що речі потрібно називати своїми іменами. Прокоментував допис і колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян, який наголосив, що навіть міжнародні партнери України відкрито називають події на Донбасі війною – втім, цього не робить радниця президента України.

“Це в міністра оборони США – війна, а у радниці президента України, представника української делегації в соціально-економічній підгрупі Тристоронньої контактної групи Вікторії Страхової – “канфлікт на Данбассє”. І, ви будете “сміятися”, але вона ще й член наглядової ради того самого Укрексімбанку. Мецгер їх усіх знає…”, – написав Омелян.





ІНШІ НОВИНИ