Південний кордон України захищатимуть ракетні комплекси Нептун — Міноборони

Вони призначені для ураження бойових кораблів усіх класів аж до крейсера у простих і складних метеорологічних умовах у будь-який час доби та року

Сьогодні з робочим візитом до БердянськаЗапорізької області завітав міністр оборони Олексій Резніков. Під час зустрічі він наголосив на посиленні можливостей та розвитку Військово-морських сил України. Наразі, це є є одним із пріоритетів роботи Міноборони. Скоро для захисту кордону України буде передано берегові ракетні комплекси Нептун:

Вкрай актуальним я вважаю, що сьогодні на озброєнні ВМС України знаходиться протикорабельний комплекс Нептун. Від себе особисто зроблю все від мене залежне, щоб у найближчій перспективі цей комплекс заступив на бойове чергування для захисту південних рубежів.

Також Олексій Резніков додав Військово-морські сили активно посилюються за допомогою західних союзників, у тому числі і США. Поки два катери типу Island морським шляхом переходять до України, два – вже передані флоту (перший безпілотний комплекс Bayraktar):

Після окупації Криму та окремих районів Донбасу і Луганської області Росія намагається де-факто окупувати й Азовське море. .. Ми постійно звертаємо на це увагу, адже це небезпечний прецедент для всього світу.





ІНШІ НОВИНИ