Скандальний блогер пояснив, чому організував вечірку в День пам’яті жертв Голодомору

Блогер Олександр Заліско, який організував гучну вечірку на честь свого дня народження в День пам’яті жертв голодоморів, розповів, що не звернув увагу на те, що це за день через тупість та неуважність.

Про це він заявив у ефірі телеканалу “1+1”, повідомляють Українські Новини.

За його словами, останні три дні були для нього вкрай важкими через величезну кількість негативних коментарів через ситуацію, що склалася.

“Дуже неприємно і боляче, коли сотні тисяч людей щохвилини бажають тобі щось погане”, – зазначив блогер.

Він назвав величезною помилкою, що під час планування дня народження не звернув уваги на День пам’яті жертв Голодоморів.

“Через тупість і неуважність не подивився, що цього дня День пам’яті жертв Голодомору”, – зазначив блогер.

Також він заявив, що назви у вечірки не було, а те, що її назвали “Голодна туса” – нібито просто висмикнута з контексту фраза.

За словами блогера, батьки дуже розчаровані його вчинком, а мати плакала два дні.

Він заявив, що вибачився перед мамою.

Крім того, блогер підтвердив, що чимало брендів відмовилися від співпраці з ним після вечірки.

Заліско додав, що поліція передала до суду адміністративний протокол, який склала проти нього через недотримання карантинних обмежень.

Нагадаємо, “Метро”, “Нова пошта” та “Розетка” припиняють співпрацю з блогерами, які влаштували вечірку на річницю Голодомору.

Голодомор – це геноцид українського народу, скоєний комуністичним тоталітарним режимом з метою знищення, повністю чи частково, української національної групи.

Спосіб реалізації геноциду став штучний масовий голод, організований керівництвом комуністичної партії Радянського Союзу та Радянської України, що спричинив загибель мільйонів українців на території Української РСР і Кубані.

День пам’яті жертв Голодомору був 27 листопада.





ІНШІ НОВИНИ