“Я запросив Буданова та його дружину на час ремонту до себе в будинок, який орендую. Він мій друг”, – Гогілашвілі

Ексзаступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі стверджує, що з керівником Головного управління розвідки Міноборони Кирилом Будановим його пов’язують дружні стосунки, і він запросив Буданова та його дружину пожити у своїй арендованій квартирі, поки той робить ремонт у власному помешканні.

Про це він заявив в інтерв’ю виданню “Бабель”, інформує Цензор.НЕТ.

“Боже борони, ніколи в житті. Я не живу з Кирилом Будановим. Так, ми йдемо в Європу, але не все так сумно. У Кирила триває ремонт у квартирі. Я запросив його та його дружину на час ремонту до себе в будинок, який я орендую. Це був, здається, кінець літа. Так, ми дружимо. Так, ми спілкуємось. Є просто Сашко та Кирило, а є Олександр Генріхович та Кирило Олексійович. Це різні речі”, – заявив Гогілашвілі.

Він також додав, що дуже поважає Буданова та вважає його своїм другом. “Кирило Олексійович — мій друг. Я твердо вважаю, що жодна людина, яка щось заявляє про Буданова, не варта його нігтя. У цієї людини багато бойових поранень, тільки хірургічних операцій понад 20, вона проливає кров за цю країну. За людей, які прогрівають свої дупи на диванах. І ці люди взагалі мають нахабство рота відкривати? Ця людина заслуговує щонайменше на повагу. На нього вчинили не один замах, висадили в повітря машину. Це ж ненормально — показувати його пересування. Я коли це бачу, у мене волосся дибки стає. Це герой країни, кавалер усіх орденів. Ким треба бути, щоб ставити його під сумнів?”, – зауважив Гогілашвілі.

Нагадаємо, раніше журналісти Слідства.Інфо повідомили, що керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов може проживати у приватному будинку під Києвом разом із помічницею президента Марією Левченко та її чоловіком, ексзаступником міністра внутрішніх справ Олександром Гогілашвілі.





ІНШІ НОВИНИ