Присяжнюк розповів, чому його попросили піти з телебачення і до чого тут Зеленський

Відомий український юрист, екс-телеведучий соціального проекту “Один за всіх”, а зараз депутат Київради від партії “Слуга народу” Михайло Присяжнюк розповів, чому йому довелося залишити роботу на телебаченні. За його словами, це сталося після того, як він доєднався до команди президента Володимира Зеленського. Про це Присяжнюк розповів під час “Великого звіту столичних депутатів”, повідомляє кореспондент порталу “Коментарі”.

Питання, чи дійсно Присяжнюка попросили піти з телебачення після його доєдання до президентської команди, юрист назвав “болючим”.

“Коли мене покликали до команди президента, я дуже зрадів. Я бачив себе в політичній кар’єрі. І мені здавалося, що за десять років моєї роботи на телебаченні, ми багато зробили. А якщо я приєднаюся до команди президента і залишусь на телебаченні, то ми зможемо зробити взагалі все. Але, на жаль, на телебаченні було інше бачення, і тепер ми всі розуміємо чому. Оскільки зараз у президента не залишилося телебачення. Тому так, мене попросили піти звідти”, — сказав Присяжнюк.

При цьому юрист додав, що телебачення – це не телеканали, а глядачі.

“Я пішов з телебачення і прийшов до соціальних мереж. Ви в мене залишилися”, — зазначив Присяжнюк.

Зазначимо, що у 2020 році Михайла Присяжнюка було обрано депутатом Київської міської ради від партії “Слуга народу”.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ