Президента Хорватії внесли до бази «Миротворця»

18.02.2020., Zagreb - Svecana ceremonija inauguracije izabranog predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovica. Photo: Damir Sencar/HINA/POOL/PIXSELL

Президента Хорватії Зорана Мілановича внесли до бази «Миротворця» за поширення кремлівської пропаганди та участь у кремлівських інформаційних спецопераціях.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані сайту «Миротворця».

Президент Хорватії вважається як “посібник російських загарбників”. Його внесли до бази сайту за поширення кремлівської пропаганди, участь у кремлівських інформаційних спецопераціях, а також підтримку та виправдання російської агресії проти України.

Як повідомлялося, Президент Хорватії Зоран Міланович заявив, що Україні не місце в НАТО, і у разі ескалації з Росією Загреб максимально дистанціюється від подій. Відповідаючи на запитання, як Хорватія відреагує на ситуацію в Україні, Міланович сказав: “Ми не матимемо з цим нічого спільного, і немає нічого. Якщо буде ескалація, ми виведемо (з регіону. – Ред.) останнього хорватського солдата”. Революцію Гідності в Україні хорватський лідер назвав “переворотом”.





ІНШІ НОВИНИ