Фліску Володимира Зеленського продали на аукціоні у Лондоні більш ніж за $110 тисяч

На благодійному аукціоні в Лондоні зі збору коштів Україні продали флісову кофту Володимира Зеленського, в якій він прогулювався Києвом із прем’єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном.

Як повідомляє видання The Telegraph, військовий елемент гардеробу українського президента пішов із молотка за 90 тисяч фунтів стерлінгів (понад $110 тисяч). Стартова ціна фліски кольору хакі була майже вдвічі меншою.

Борис Джонсон, який керував аукціоном, перед стартом торгів назвав президента України “одним із найнеймовірніших лідерів сучасності” та закликав учасників заходу не шкодувати коштів.

Перед учасниками аукціону по відеозв’язку виступив і Володимир Зеленський, який подякував “хороброму Борисові” за візит до Києва.

На аукціоні, який проводився Christie’s, були виставлені й інші лоти, пов’язані з Україною, – глечик з півником, який Джонсону подарували під час прогулянки Києвом та екскурсія українською столицею у супроводі Віталія Кличка.

Картину Марії Приймаченко продали на аукціоні за рекордну суму. Виручені кошти підуть на допомогу ЗСУ, які вже третій місяць героїчно протистоять російській агресії.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ