В Україну йдуть дощі й довгоочікуване потепління: прогноз погоди на тиждень

Особливо багато опадів буде в другій половині тижня. Температура в Україні підвищуватиметься до +25°…+27°.

Найближчий тиждень в Україні буде теплим, з періодичними дощами і перепадами температур. У деяких областях країни очікується потепління до +25°…+27°.

Розпочнеться тиждень з прохолодної погоди. У понеділок, 23 травня, в більшості областей буде похмуро, лише на північному сході буде багато сонця. Місцями в центральних областях, а також у Хмельницькій області пройдуть дощі. Температура вдень по всій країні буде в межах +15°…+19°.

У вівторок, 24 травня, опади покинуть територію нашої країни, невеликі дощі можуть покапати лише в Криму. Погода стабілізується, почнеться підвищення температури. Найтепліше буде на заході України, де повітря прогріється до +21°…+23°, а найхолодніше – у східних областях, до +16°…+18°.

У середу, 25 травня, очікується найтепліший день цього тижня. У більшості областей повітря прогріється до +21°…+24°, на південному заході – до +27°, а на Сході та в Криму буде +18°…+21°.

З четверга, 26 травня, погода в Україні знову почне змінюватися. Практично по всій країні, крім півдня, південного сходу і окремих західних областей, пройдуть дощі. Найбільш сильні опади очікуються в центральних областях і на півночі, можливі грози.

Температура по країні вирівняється, в більшості областей буде від +21° до +24°.

У п’ятницю, 27 травня, дощі припиняться і знову потеплішає. Цього разу підвищення температури буде відчутно практично по всій Україні, крім північних областей. Місцями стовпчики термометрів покажуть +25°…+27°.

На вихідних в Україну повернуться дощі, а стовпчики термометрів знову поповзуть вниз. Зниження температури відчують жителі Заходу і півночі країни, де вдень буде +14°…+18°. На решті території до кінця тижня буде +18°…+21°, на півдні – до +24°.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ