З понеділка в Україну прийде літня погода, переважно без опадів

З новим тижнем в Україну прийде літня погода, свідчать дані Укргідрометцентру. НВ публікує прогноз погоди на першу половину цього тижня — з 5 по 9 червня.

У неділю, 5 червня, дощі та грози спостерігатимуться у більшості областей України. Сонячна погода та відсутність опадів очікується лише у Криму.

У понеділок, 6 червня, погода в Україні покращиться: у західних, центральних та східних регіонах очікується сонце та тепло, без опадів. Денна температура становитиме від +22 до +27 градусів. Проте синоптики попереджають про дощі та грози у південних регіонах.

У вівторок, 7 червня, температура підніметься ще вище на всій території країни і очікується на рівні від +23 до +28 градусів. Переважно очікується сонячна погода без опадів, на Одещині — дощ та грози.

У середу, 8 червня, опади спостерігатимуться у західних та південних областях. В решті регіонів України утримається сонячна погода. Денну температуру прогнозують від +24 до +28 градусів.

У четвер, 9 червня, у центральних та східних регіонах України без опадів, у західних та південних — дощі та грози. Температура збережеться на попередньому рівні.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ