Частину України накриють грози та похолодання: синоптики прогнозують погіршення погоди

У вівторок, 12 липня, погода в Україні буде контрастною. Частину території країни накриють дощі з грозами, а в решті областей буде сухо та сонячно.

Так, опади завтра очікуються у Сумській, Чернігівській, Київській, Житомирській та всіх західних регіонах України. Про це свідчать дані Укргідрометцентру (щоб подивитися карти погоди, доскрольте сторінку до кінця).

“У західних та північних областях невеликий, вдень на північному заході країни помірний дощ, місцями грози; на решті території без опадів”, – йдеться в прогнозі синоптиків на вівторок.

Температура повітря в день по країні коливатиметься від +17 до +27 градусів, а вночі – від +8 до +17 градусів за Цельсієм.

“Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с. Температура у західних, північних та Вінницькій областях вночі 9-14°, вдень 18-23°, на решті території вночі 12-17°, вдень 23-28°”, – уточнили в Укргідрометцентрі.

На Київщині 12 липня прогнозують невеликий дощ, місцями очікуються грози. Температура повітря по області вночі від + до +14, вдень +18-23 градуси. У Києві вночі +11-13 градусів, вдень +20-22.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ