Xiaomi врятувала мільйони користувачів смартфонів на прошивці MIUI 10 від страшної долі

Китайська корпорація Xiaomi ось уже більше п’яти років випускає на ринок смартфони, причому з кожним роком її гаджети стають все кращими, причому як по частині технічного оснащення, так і з точки зору програмного забезпечення. Зовсім недавно цей виробник електроніки випустив на ринок апарат під назвою Pocophone F1, який днями отримав фінальну стабільну прошивку MIUI 10, засновану на Android 9.0 Pie, однак відразу після її релізу щось пішло не так.

Користувачі Pocophone F1, які встановили нове ПЗ, зіткнулися з трьома проблемами. Так, наприклад, в деяких випадках смартфон працює від одного заряду всього 5 – 6 годин, тоді як раніше ця цифра була в кілька разів більшою. Крім того, у багатьох додатках і іграх виріз в дисплеї більше не приховується, що робить геймінг в деяких проектах просто неможливим. Ще одна проблема – періодична відмова дисплея реагувати на сенсорні дотики.

Сьогодні, 19 грудня 2018 року, компанія Xiaomi звернулася до своїх фанатів із заявою. Вона попросила вибачення за баги в ПО і пообіцяла усунути їх найближчим часом. Вже зараз користувачі Pocophone F1 можуть встановити свіжу тестову збірку новітньої прошивки MIUI 10 на базі Android 9.0 Pie у вигляді бета-версії, в якій проблема з неправильною роботою сенсорного екрану в повній мірі вирішена. Також був виправлений баг, через який смартфон розряджався в кілька разів швидше, ніж звичайно.

Стабільний реліз нової ОС відбудеться в найближчі кілька тижнів, обіцяють розробники, а до тих пір всі бажаючі можуть встановити тестове програмне забезпечення. Зараз ведеться робота над вирішенням проблеми з неправильним відображенням інтерфейсу в деяких додатках, через які ними неможливо користуватися в зв’язку з тим, що виріз в дисплеї закриває кнопки, необхідні для виконання якихось дій. Таким чином, Xiaomi врятувала мільйони користувачів смартфонів від страшної долі, визнавши всі проблеми в MIUI 10 для Pocophone F1 і пообіцявши їх вирішити найближчим часом.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ