Принтер Xiaomi Mijia Photo Printer для друку фото надійшов у продаж

Сьогодні, 20 грудня 2018 року, сталася довгоочікувана для багатьох людей подія, а саме – китайська корпорація Xiaomi представила публіці свій новий електронний пристрій, а став ним повноцінний принтер. Його вперше показали ще минулого тижня, однак тоді все обмежилося тільки однією його фотографією. Починаючи з сьогоднішнього дня новинку під назвою Xiaomi Mijia Photo Printer можна купити на офіційному сайті виробника за $ 72, тобто за дуже низькою ціною.

Головна особливість новинки полягає в тому, що вона має компактні габарити, завдяки чому даний принтер можна брати з собою в подорожі. Максимальний формат паперу, з яким він може працювати, A5 (китайський). Виробник запевняє, що при використанні Xiaomi Mijia Photo Printer користувачі можуть розраховувати на фотографії дуже хорошої якості, а при необхідності за допомогою даного гаджета можна друкувати документи.

Набір для друку 40 фотографій (аркушів паперу) коштує $ 8,5. Таким чином, одне фото обходиться в 20 центів. Багато це чи мало – кожен повинен вирішувати сам, однак не можна не помітити, що базовий набір вже входить в комплект поставки до Xiaomi Mijia Photo Printer, а вистачить його рівно на 40 фотографій. З моменту початку продажів принтера пройшло всього кілька годин, а його вже встигли замовити собі більш ніж 20 000 чоловік.

Максимальна діагональ фотографій при друку не може перевищувати шести дюймів, а розширення 300 х 300 dpi. Управління принтером відбувається через смартфон, використовуючи фірмовий додаток Mijia. На самому принтері є тільки одна кнопка, яка призначена для його увімкнення/вимкнення. Виробник стверджує, що Xiaomi Mijia Photo Printer також відмінно підходить для друку візитівок, листівок, фотокарток та інших речей, які можуть бути цікаві для бізнесменів.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ