Xiaomi випустила новий браузер для смартфонів на Android

Китайська корпорація Xiaomi прагне всіма доступними засобами і методами завоювати ринок не тільки на території Китаю, але і за його межами – в Європі, Росії та інших регіонах світу. Для цього в хід йдуть не тільки нові моделі мобільних пристроїв, але і новітнє програмне забезпечення. Сьогодні, 24 грудня 2018 року, команда розробників даної компанії випустила новий браузер для смартфонів на базі Android, а вже зараз скачати його собі можуть всі бажаючі з магазину Google Play.

Нове програмне забезпечення називається Xiaomi Mint, і є доступним для завантаження абсолютно безкоштовно. Розробники запевняють, що основний упор в ньому робився на швидкість роботи і оптимізацію. Так, зокрема, цей інтернет-оглядач відчутно менше споживає ресурси смартфона, ніж Google Chrome, Yandex Browser, Mozilla Firefox і інші відомі браузери. Один із доказів цього – вкрай скромна вага всього ПО, додаток важить всього 10 МБ.

Основою інтернет-браузера Xiaomi Mint виступив Mi Browser, з якого просто прибрали все зайве, а те, що залишилося, максимально оптимізували і поліпшили. В налаштуваннях нового оглядача глобальної мережі є навіть функція, що дозволяє скоротити витрату споживання інтернет-трафіку, що може бути особливо актуально під час перебування за межами своєї країни, тобто в міжнародному роумінгу. Для цього розробники пропонують відключити функцію завантаження зображень, що дозволить економити близько 80% всього трафіку.

У браузері Xiaomi Mint знайшлося місце для підтримки голосового помічника, режимів інкогніто і читання, а також низького споживання каналу шляхом його оптимізації. Випущений додаток для смартфонів на базі Android не містить в собі реклами, а встановити його на свої гаджети можуть всі користувачі, в тому числі власники мобільних пристроїв від Samsung, Huawei, Lenovo, HTC, Sony, LG і безлічі інших. Програмне забезпечення обіцяють постійно допрацьовувати і оновлювати, враховуючи при цьому побажання користувачів.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ