Xiaomi випустила нову прошивку MIUI 10 з потужним поліпшенням камери

Ось уже багато місяців Xiaomi займається випуском на ринок своєї фірмової прошивки MIUI 10, яка вже стала доступна для завантаження і установки на більш ніж чотири десятки різних моделей мобільних пристроїв, починаючи від зовсім бюджетних і закінчуючи такими, які оснащені за останнім словом техніки. Сьогодні, 18 січня 2019 року, даний виробник електроніки вирішив випустити новітнє програмне забезпечення, яке принесло разом з собою дійсно потужне поліпшення камери.

Так, зокрема, китайська корпорація Xiaomi випустила новий білд прошивки MIUI 10 на базі операційної системи Android 9.0 Pie, в якому вона реалізувала відразу кілька нововведень, більша частина яких стосується додатка «Камера». Тепер дана програма, за замовчуванням встановлена ​​на телефони даного виробника, може похвалитися підтримкою нічного режиму, який працює на рахунок спеціального ІІ. За рахунок такого режиму знімки, зроблені в умовах сильної нестачі світла, виглядають дуже ефектно.

Крім того, новітня операційна система принесла разом з собою підтримку запису відео в дозволі 960 кадрів в секунду, а це забезпечує уповільнення в більш ніж 15 раз. Починаючи з сьогоднішнього дня скачати і встановити найсучаснішу прошивку MIUI 10 можна на Pocophone F1, тобто на смартфон топового рівня, але при цьому по вкрай скромною ціною. У найближчі кілька тижнів встановити останню версію, швидше за все, вийде і для інших моделей смартфонів, в тому числі більш доступних за вартістю.

За рахунок підтримки режиму сповільненої в більш ніж 15 раз зйомки користувачі Pocophone F1 від компанії Xiaomi тепер можуть створювати справжнісінькі шедеври, що раніше було просто неможливо, оскільки «Камера» не володіла підтримкою такої можливості. Випущена нова прошивка MIUI 10 для вашого мобільного пристрою стала найзначнішою з моменту його виходу на ринок, тому що тепер користувачам доступно набагато більше можливостей, ніж будь-коли раніше. Нічний режим в цьому телефоні працює не гірше, ніж в моделях Mi 8, Mi Mix 2S і Mi Mix 3.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ