Apple запустила новий сервіс для користувачів iPhone, iPad і Mac

З кожним роком компанія Apple все частіше робить ставку на різного роду програмні розробки, ніж на «залізо», продажі якого останнім часом через низку причин стрімко знижуються. Сьогодні, 29 січня 2019 року, дана корпорація запустила новий сервіс для користувачів iPhone, iPad і Mac, яким поки що можуть користуватися лише співробітники «яблучної» корпорації, оскільки він проходить фінальне тестування. Така інформація надійшла від видання The Information.

Повідомляється, що починаючи з сьогоднішнього дня Apple проводить розсилку електронних листів серед інших компаній, називаючи терміни запуску свого нового сервісу. Це спеціальний телевізійний сервіс, що дозволяє дивитися фільми, серіали, телешоу та інший контент по платній підписці. Велика частина коштів звичайно ж надходить творцям контенту, але «яблучна» корпорація стягує комісію значного розміру. Використовувати нову розробку бренду зможуть власники iPhone, iPad, Mac і інших пристроїв компанії.

Можливість користуватися телевізійним сервісом з’явиться у користувачів вже в квітні нинішнього року, але перший час доступний він буде виключно жителям США, тоді як потім, через якийсь час, нова розробка Apple з’явиться ще в 100 країнах світу, запевняють журналісти.

Щоб сервіс був популярний Apple має намір не тільки надати користувачам доступ до сторонньої продукції за частиною контенту, в тому числі від телеканалів HBO і STARZ, але ще і створювати свій власний контент, починаючи від фільмів і закінчуючи багатосерійними серіалами. Якась частина всього контенту буде доступна власникам iPhone, iPad і Mac абсолютно безкоштовно, але за більшу частину найменувань доведеться платити кошти. У скільки грошей обійдеться підписка на телевізійний сервіс – невідомо, але цінник гарантовано буде прямо залежати від конкретної країни проживання користувача.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ