iPhone 11 отримав приголомшливу особливість

Компанія Apple ніколи не поспішала в числі перших додавати підтримку новітніх технологій в свою фірмову продукцію, але в останні роки, з огляду на стрімкий розвиток технологій, їй доводиться впроваджувати одне нововведення за іншим. Сьогодні, 3 червня 2019 року, стало відомо про те, що смартфони iPhone 11, iPhone 11 Max і інші моделі, які вийдуть на ринок вже в нинішньому році, зможуть похвалитися приголомшливою особливістю, від якої всі покупці гарантовано будуть в захваті, так як ніхто не очікує нічого подібного.

Як стало відомо, базові модифікації флагманських смартфонів Apple зможуть похвалитися цілими 128 ГБ постійної пам’яті. Саме стільки вільного простору «яблучна» корпорація готова надати всім, хто купить її нові телефони топового рівня. Піти на такий крок даний виробник електроніки, звичайно, вирішив не по своїй власній волі, а через конкурентів, які з кожним днем ​​підвищують обсяг вбудованої пам’яті в початкових конфігураціях своїх фірмових мобільних пристроїв з різних цінових категорій.

Для порівняння, в базовій версії iPhone 7 було 32 ГБ за замовчуванням, а в iPhone 8 цей показник збільшили до 64 ГБ, щоб зробити телефон більш привабливим. У минулому році збільшення обсягу вбудованої пам’яті не було, але цього року все зміниться. Швидше за все, купити новенький iPhone 11 і інші мобільні пристрої Apple стане можливим у версіях з 128 ГБ, 512 ГБ і 1 ТБ вільного простору. У такому випадку, як і завжди, користувачам нададуть далеко не найвигідніші обсяги пам’яті, адже оптимальними в такому випадку могли б стати 256 ГБ.

Втім, користувачі iPhone 11 гарантовано залишаться задоволені тим, що телефон зможе похвалитися 128 ГБ вбудованої пам’яті без будь-яких доплат, адже за рахунок цього для багатьох людей відпаде необхідність у покупці більш ємних моделей, які коштують значно більше. Залишилося тільки дочекатися презентації нових продуктів «яблучної» корпорації, а вона відбудеться у вересні нинішнього року, де повинні представити щонайменше три новинки, всі з яких незабаром після анонсу надійдуть в продаж на території США, Європи, України та інших країн світу.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ