Вбивця iPad Pro: Microsoft випустила складаний планшет Surface на Windows 10

Хоч компанія Microsoft і отримала широку популярність по всьому світу в першу чергу завдяки своєму програмному забезпеченню для різних електронних пристроїв, проте вона також робить велику ставку на різного роду гаджети, які вона створює своїми силами. Найбільш просунуті серед них стають частиною лінійки Surface, а включає вона в собі зараз ноутбуки, моноблоки і планшети. Останніх незабаром побільшає, так як завершилася розробка нового планшетного комп’ютера, який володіє двома екранами і складним корпусом. Новинка абсолютно точно швидко стане популярною серед покупців.

Сьогодні, 24 червня 2019 року, видання The Verge повідомило про те, що вже в першій половині 2020 року відбудеться офіційна презентація планшета Surface, що володіє складним корпусом і відразу двома екранами. Стверджується, що новинка буде працювати на базі операційної системи Windows 10, але на базі модульного ядра Windows Core. На практиці це означає більш високу швидкість роботи, знижене енергоспоживання і масу інших переваг. Інформація на планшетному комп’ютері зможе відображатися як на одному екрані, так і відразу на двох, тому що ніяких рамок між ними не буде.

Кожен з екранів має 9-дюймову діагональ, а співвідношення сторін при цьому знаходиться на рівні 4: 3. На практиці це означає, що в розкладеному стані екран буде злегка квадратним. У такої форми є свої плюси і мінуси. Достовірно відомо про те, що при створенні планшетного комп’ютера Surface з гнучким екраном і складним корпусом компанія-виробник, тобто Microsoft, пішла на хитрість. Вона вирішила додати в ядро ​​Windows Core нативну підтримку будь-яких програми та ігор від Android. За рахунок цього всі покупці її нового планшета зможуть без будь-яких складнощів завантажувати їх і використовувати.

Апаратною основою новинки стане 6-ядерний процесор Intel, виготовлений по 10 техпроцесу. У планшет нового покоління будуть вбудовані модеми для роботи в мережах 4G і 5G, що абсолютно точно порадує всіх, хто збирається використовувати новий планшет Surface, наприклад, в громадському транспорті. За рахунок компактних розмірів, просунутої операційної системи і стилуса, який можна буде докупити окремо, новинка стане справжнісіньким «вбивцею» iPad Pro. Відкрито питання тільки з ціною, тому що вона майже напевно перевалить за $ 2000.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ