Xiaomi додала в смартфони революційну функцію, у якої немає аналогів

Китайська корпорація Xiaomi робить все можливе для того, щоб постійно радувати користувачів своєї продукції, а також залучати до себе якомога більше уваги загалу. Сьогодні, 29 червня 2019 року, даний виробник електроніки опублікував в соцмережі Weibo тизерне зображення нової революційної функції, яка вже в найближчі кілька місяців з’явиться в мобільних пристроях під фірмовим брендом, а першою моделлю,  в яеій вона буде присутня буде напівфлагман Mi CC9. Про нововведення розповів особисто виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзунь.

Йдеться про можливість під назвою «Заміна неба», хоча можливо на глобальному ринку вона буде називатися якось інакше. Так, зокрема, коли користувач робить знімок на основну або фронтальну камеру телефону, він зможе скористатися новою функцією для того, щоб таким чином зробити кадр більш вражаючим. Так, якщо на знімку є небо, воно стане більш красивим. Спеціальні алгоритми замінять хмари, а саме небо зроблять синім, як в кращих голлівудських фільмах. Це дозволить зробити навіть цілком собі звичайні нічим непримітні знімки дуже навіть привабливими.

Першим мобільним пристроєм компанії з такою можливістю стане молодіжний напівфлагман Xiaomi Mi CC9, який анонсують в найближчі кілька тижнів. Він отримає масу різних особливостей, починаючи від потужного технічного оснащення і закінчуючи передовою фотокамерою, в яку вирішили додати подібну функцію. Потім, через якийсь час, вона з’явиться в телефонах Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T, Mi 9T Pro, а також у багатьох інших. За деякими даними, нова можливість буде працювати в режимі реального часу, але правда це чи ні – невідомо.

Знімки, зроблені з функцією заміни неба, неможливо буде відрізнити від звичайних, тобто вони будуть виглядати, як справжні. В даний час смартфони жодної іншої компанії в світі не може похвалитися подібними можливостями, тому нововведення від Xiaomi гарантовано здивує всіх користувачів, а вже через кілька місяців його, швидше за все, скопіюють конкуренти. Залишилося тільки дочекатися презентації Mi CC9, де і повідомлять про те, які моделі отримають подібне нововведення, а які – ні.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ