Нові телевізори Xiaomi Mi TV Pro з підтримкою 8K доступні за дуже низькою ціною

Буквально на днях компанія Xiaomi офіційно представила громадськості свої нові телевізори Mi TV Pro, які оснащені за останнім словом техніки. Вони отримали передове технічне оснащення, завдяки якому компанії-виробникові вдалося навіть реалізувати підтримку 8K, а вага фільмів в такому дозволі, як відомо, запросто може перевалювати за 100 ГБ в одному файлі. Для того, щоб відтворювати контент такого обсягу, в нові телевізори китайської корпорації встановлені передові вкрай потужні процесори. Сьогодні, 27 вересня 2019 року, всі три новинки, які відрізняються один від одного тільки розмірами і ціною, надійшли в продаж.

За рахунок цього починаючи з сьогоднішнього дня купити їх собі можуть всі бажаючі, але поки що тільки в Китаї. Телевізори отримали приписку Pro до свого найменування за рахунок того, що вони мають мінімальні рамки з бічних сторін, передове технічне оснащення і підвищений колірний обхват. Виробник пропонує три моделі з діагоналлю 43 дюйма, 55 дюймів і 65 дюймів, і всі вони виглядають дуже привабливо в усіх відношеннях, тому що лицьова частина виготовлена ​​з металу, а ось задня з карбону. Дозвіл екрану всіх трьох телевізорів становить 3840 на 2160 пікселів (4K UHD), завдяки чому вже з відстані в півтора метра людське око не зможе розгледіти жодного пікселя. До слова, дивитися телевізор з меншої відстані не рекомендується, так як це шкідливо для зору.

Виробник запевняє, що в даних телевізорах дисплей займає цілих 97% поверхні, а єдина помітна рамка знаходиться знизу, але в неї вбудовані деякі датчики, на зразок Bluetooth, завдяки чому телевізор може управлятися за допомогою пульта дистанційного керування. За обробку всієї інформації, а також контенту в дозволі 8K, відповідає 4-ядерний процесор з тактовою частотою 1,9 ГГц, а доповнений він 2 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної вбудованої пам’яті. Такого технічного оснащення більш ніж достатньо для того, щоб телевізор дуже добре справлявся з будь-яким контентом, в тому числі з таким, який в одному файлі важить більше ніж 100 ГБ. Головне підключати флешки і жорсткі диски по USB 3.0.

Модель з 43-дюймовим екраном компанія-виробник на китайському ринку оцінила в 210 $, версію на 55 дюймів в 340 $, а ось за саму просунуту модель з 65-дюймовою матрицею просять 477 $. Як і було сказано раніше, «залізо» всіх трьох моделей повністю збігається, тому можна сміливо вибирати будь-яку, орієнтуючись на свої переваги за розміром. До слова, інші компанії просять за телевізори з аналогічними можливостями в 3 – 5 разів більше, тому такі новинки, як Xiaomi Mi TV Pro, абсолютно точно вкрай швидко стануть популярними серед користувачів. Залишилося тільки дочекатися їх запуску в продаж на міжнародному ринку.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ