Тільки Mi Mix Alpha: Xiaomi підтвердила, що інших смартфонів лінійки Mix цього року не буде

Після презентації Mi Mix Alpha в мережі почали з’являтися чутки, що Xiaomi збирається випустити ще один пристрій цієї лінійки. Як виявилося, це не так.

Незважаючи на те, що концептуальний флагман Mi Mix Alpha вийде в обмеженій кількості, інших смартфонів Mix в 2019 році чекати не варто. Про це повідомив бренд-менеджер компанії Едвард Бішоп (Edward Bishop), відповідаючи на запитання користувачів в соціальній мережі Weibo. Зараз виробник готується до старту продажів Mi Mix Alpha і сфокусується на його просуванні.

Нагадаємо, Mi Mix Alpha став першим смартфоном на ринку, дисплей якого займає майже всю поверхню пристрою. Апарат отримав титановий корпус і спеціальні сенсорні панелі з боків, який замінюють кнопки. Новинку також оснастили підекранним динаміком, чіпом Snapdragon 855 Plus c модемом 5G, 12 ГБ ОЗУ, 512 ГБ ПЗУ (UFS 3.0), батареєю на 4050 мАг з підтримкою швидкої 40-ватної зарядки і потрійною камерою з головним модулем на 108 Мп.

Цінник Mi Mix Alphа складе 2800 доларів США і його планують випустити в грудні. До речі, в мережі вже з’явилося відео з його розпакуванням.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ