Xiaomi представила захищений розумний годинник Amazfit T-Rex з автономністю до двох місяців

Крім бездротових навушників Amazfit PowerBuds і ZenBuds, компанія Huami на виставці CES 2020 представила новий розумний годинник Amazfit T-Rex і Amazfit Bip S.

Розумний годинник Amazfit T-Rex оснащений 1,3-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 360 × 360 пікселів і підтримкою Always-On Display. На корпусі розташовані металеві кнопки, які забезпечують безперебійну роботу гаджета навіть в екстремальних умовах.

За заявою виробника, Amazfit T-Rex пройшли безліч випробувань, включаючи термостійкість, морозостійкість, водонепроникність (до 5 АТМ), занурення в сольову кислоту, луг і т.д. Цей годинник отримали 12 сертифікатів військового стандарту. Крім того, модель оснащена 14 професійними спортивними режимами.

Amazfit T-Rex отримали GPS-модуль від Sony, навігацію GPS + ГЛОНАСС і вбудований компас. Оптичний датчик BioTracker PPG відповідає за цілодобовий високоточний моніторинг частоти серцевих скорочень. Розумний годинник T-Rex може пропрацювати без підзарядки до 20 днів при нормальному використанні всіх функцій, або до 66 днів в режимі звичайного годинника.

Новинка надійде в продаж до кінця січня за ціною 799 юанів.

Крім Amazfit T-Rex, компанія Huami також представила модель Amazfit Bip S з водонепроникністю до 5 АТМ. Вони також отримали вбудований датчик BioTracker PPG. Заявлений час автономної роботи – до 40 днів.

Пристрій надійде в продаж у лютому 2020 року. Іншої інформації щодо Amazfit Bip S поки немає.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ