Sony представила новий флагманський смартфон Xperia 1 Mark II 5G

Сьогодні, 24 лютого, Sony провела презентацію нових пристроїв, на якій був представлений перший 5G-смартфон компанії Xperia 1 Mark II.

Флагман Sony Xperia 1 II отримав 6,5-дюймовий 4K HDR OLED-дисплей з кінематографічним співвідношенням сторін 21:9. Цей екран оснащений технологією Sony Motion Blur Reduction, яка, за словами виробника, відповідає дисплеям з частотою оновлення 90 Гц.

На задній панелі розташовані три камери з оптикою від ZEISS: основна на 12 Мпікс f/1,7, надширококутна на 12 Мпікс f/2,2 і телефотооб’єктив на 12 Мпікс f/2,4. Між основною камерою і телеоб’єктивом розташований датчик 3D-iToF. Розширення фронтальної камери – 8 Мпікс.

Sony запевняє, що це перший смартфон, який може знімати 20 кадрів в секунду з відстеженням автофокусування, що означає, що всі кадри в серії будуть у фокусі.

Sony Xperia 1 II працює під управлінням Android 10. Смартфон оснащений чіпсетом Snapdragon 865 і 5G-модемом, який працює в мережах Sub 6 ГГц, 8 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті UFS.

Телефон отримав захист від води і пилу за стандартом IP65/IP68. Обсяг акумулятора – 4000 мАг. На правій стороні телефону встановлений сканер відбитків пальців. Також на корпусі розміщений 3,5-мм аудіороз’єм, який був відсутній в Xperia 1.

Крім цього, Xperia 1 II отримав інтерфейс камери, як у фотоапаратах Sony Alpha, і додаток Cinema Pro, розроблене Sony CineAlta. Також в смартфоні є апаратне декодування 360 Reality Audio Audio для оптимізації якості звуку при прослуховуванні музики на Tidal.

Sony Xperia 1 Mark II надійде в продаж в Європі до кінця весни 2020 року. Вартість смартфона поки невідома.





ІНШІ НОВИНИ