Мін-Чі Куо: iPhone 12 Pro Max отримає оптичну стабілізацію зображення для надширококутної камери

Компанія Apple планує випустити 6,7-дюймовий iPhone з поліпшеними камерами і більшими об’єктивами, а також функцією стабілізації зображення зі зрушенням сенсора. Про це повідомив аналітик TFI Securities Мін-Чі Куо у своїй новій дослідницькій замітці.

За даними Куо, 6,7-дюймовий iPhone 2020 року отримає функцію стабілізації зображення зі зрушенням сенсора, а в 2021 році ця технологія буде використовуватися в двох-трьох нових моделях iPhone.

Технологія зсуву сенсора може забезпечити стабілізацію зображення для надширококутного об’єктива в майбутніх iPhone. Як відомо, iPhone 11 Pro і 11 Pro Max оснащені оптичною стабілізацією зображення лише для головної камери або телеоб’єктива. Нова технологія зсуву сенсора допоможе вирішити цю проблему, оскільки стабілізація буде застосовуватися до самого сенсора камери і не залежати від будь-якого конкретного об’єктива. Цю ж інформацію підтверджує тайванське видання DigiTimes.

Крім того, Куо також прогнозує, що, принаймні, одна модель iPhone 2022 року отримає об’єктив з перископом, який зможе забезпечити 5-кратний або 10-кратний оптичний зум, як у флагманських смартфонів Huawei P-серії.





ІНШІ НОВИНИ